Maila oss kort information om när, var och ungefär hur stort ditt event ska vara så kontaktar vi dig för att planera närmre. Nedan finns Hyres-och betalningsvillkoren för Table Stories.

Boka & avboka

När du har lagt in en bokning hos oss, invänta bokningsbekräftelsen. Det är viktigt att du som kund i god tid ser över bokningsbekräftelsen så att den stämmer överens mot det antal och de produkter du önskar hyra.

Betalningsvillkor & Avbokning

Vid bokningstillfället ska 50% av bokningen betalas. Resterande 50% faktureras efter evenemanget.

Vid avbokning 45 dagar innan evenemang debiteras ingen avbokningsavgift. 50% av ordervärdet debiteras i avbokningsavgift vid avbokning som sker 15-44 dagar innan hyrestillfället. Avbokning upp till 14 dagar innan evenemang faktureras till 100%.

Ökningar av beställning kan göras så länge det finns lediga artiklar eller Table Stories har möjlighet att utöka.

Hyresperiod

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar : Leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagare inte återlämnar hyrgods inom föreskriven tid (se angiven returtid på senaste orderbekräftelse) – debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är återlämnat – detta p.g.a. att det inte kan hyras ut till andra. För fler användningsdagar / längre hyresperioder kontakta oss för att få offert.

Saknat /skadat gods /skador

Vid leverans kommer du som kund få inspektera hyrgodset och signera en följesedel. Det är viktigt att du påpekar om något har gått sönder under transport eller saknas innan du signerar följesedeln. Table Stories accepterar inga anmälningar av skadat gods i leverans efter användningstillfället. Vi återlämning av godset och det är skadat eller något saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset.

Upphämtning

Hyrgodset kan hämtas upp på upphämtningsdagen efter överrenskommen tid i våra lokaler i norra Stockholmsområdet.

Återlämning av glas, porslin, bestick

Då vår samling består av i vissa fall över 100 år gammalt porslin så är det mycket ömtåligt. Tablestories diskar det till en kostnad av 35% av den totala hyreskostnaden. När porslinet lämnas tillbaka så ska porslin och bestick vara avsköljda och återlämnas sorterade i sina respektive tråg. Om inte rinnande vatten finns till hands – ska matrester skrapas av.

© 2012